Kitoje dvikovoje Vilniaus VHC „Šviesa“ namuose susitiko su Rygos LSPA ekipa iš Latvijos ir įveikė priešininkus 35:23 (17:12). Vilniečių klube išsiskyrė Tadas Jurelevičius, pasiekęs 8 įvarčius.

Rezultatai:

„Žemaitijos Dragūnas“ – „Tenax“ - 34:21 (19:6).

„Žemaitijos Dragūnas“: Benas Petreikis 6, Mindaugas Dumčius 5 (2 - iš 7 m baudinių), Gražvydas Juška ir Darius Jasinskas 4, Arūnas Šrederis ir Jonas Truchanovičius 3, Gediminas Vaitkus, Tadas Stankevičius ir Gvidas Gulbinskas po 2, Robertas Dulinskas, Arvydas Bučius ir Tomas Diržinauskas po 1 įvartį;

„Tenax“: Egilis Politeris ir Nikis Sprogis po 5, Arvis Juzupas 4, Nilas Mikelsonas 3, Gintas Grandbergas 2, Tomas Ile ir Aleksandras Krastinis 1 įvartis.

VHC „Šviesa“ – LSPA - 35:23 (17:12).

VHC „Šviesa“: Tadas Jurelevičius 8, Vaidas Trainavičius ir Artūras Švilpa po 6, Domantas Čiuplinskas ir Mindaugas Sukackas (2) po 4, Skirmantas Plėta ir Tomas Bernatavičius po 2, Valdas Drabavičius, Šarūnas Šeduikis ir Laurynas Pacevičius po 1 įvartį;

LSPA: Oskaras Arajas 5 (1), Janis Steinbergas 4, Rihardas Leja, Erikas Drobotas, Lauris Eglitis ir Rolandas Ivanovas (1) po 3, Normundas Blome ir Artis Laganovskis po 1 įvartį.

Sekmadienį BHL čempionate šios komandos pasikeis varžovais. Klaipėdoje viešės LSPA ekipa, o į Vilnių atvyks Dobelės „Tenax“ klubas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją