Rusijos lengvaatletė, kuri ilgą laiką buvo kamuojama traumų, artimiausią varžovę britę Holly Bleasdale aplenkė net 29 cm. J. Isinbajeva lengvosios atletikos varžybose buvo nenugalima nuo 2003 iki 2009 metų.

Trečią vietą užėmė kubietė Yarisley Silva (4,72 m).

Naujas rekordas - rimta rusės paraišką olimpiniais metais.

Tai buvo jau tryliktas Rusijos lengvaatletės pasiektas planetos šuolių su kartimi rekordas uždarose patalpose ir 28-as iš viso.

„Tai buvo mano vakaras ir mano kūnas tarė: „taip“, - sakė J. Isinbajeva, kuriai priklauso ir pasaulio rekordas stadione (5,06, 2009 metai, Ciurichas). - Aš tiesiog šokau ir mėgavausi varžybomis. Kitą kartą kartelę pakelsiu 3 ar 4 cm, o ne vienu“.

Kitose įdomesnėse rungtyse Kubos bėgikas Dayronas Roblesas laimėjo 60 metrų kliūtinį bėgimą (7,66 sek.), o rusė Anna Čičerova triumfavo šuoliuose į aukštį (2,00 m). Penkta šioje rungtyje buvo lietuvė Airinė Palšytė (1,88 m).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją