Anot „ACME-Žalgirio“ trenerės Aurikos Celešienės, jos auklėtinės žaidėme ne savo, bet lėtoką žaidimą, stengdamos įžaisti kamuolį iki taip vadinamo „tikro“ įvarčio ir tai davė teigiamą rezultatą.

„Pradėjus rungtynes sau įprasta maniera, greitai ir manevringai, tuoj pasipylė klaidos, kamuolių praradimai, skuboti metimai ir dėl to negalėjome kontroliuoti situacijos. Teko persigrupuoti, sudėlioti žaidėjų veiksmus kitaip. Džiaugiamės, kad nugalėjome stipres priešininkes. Žodžiu, visos merginos nusipelnė pagyrų. Tačiau pergalė jau istorija ir reikia ruoštis atsakomajam susitikimui, kuris po savaitės Kaune“, - sakė A. Celešienė.

Trenerės nuomone, patikimai „dispečerės“ vaidmenį atliko Gabija Vidūnaitė, kuri ir pati pelnė 9 įvarčius. Be to, be priekaištų vartus gynė Vytautė Lideikaitė, pakeitusi traumą besigydančią pagrindinę vartininkę Vitą Urbonaitę. Patikimai priekinėje linijoje gynėsi ir ardė varžovių derinius jų užuomazgoje Justina Balzarevičiūtė.

Rezultatas:

HC „Garliava-SM“ – „ACME-Žalgiris“ - 24:27 (14:13).

HC „Garliava-SM“: Daiva Būtėnaitė 7, Jurgita Daugėlaitė ir Indrė Mockevičiūtė po 5 (2 - iš 7 metrų baudinių), Gintarė Onusaitytė 4, Aistė Jonelytė 2, Monika Kairytė 1 įvartis;

„ACME-Žalgiris“: Gabija Vidūnaitė 9, Lina Abramauskaitė ir Audinga Kniubaitė po 5, Gintarė Lydekaitė 4 (1), Justina Balzarevičiūtė 3, Dovilė Ilčiukaitė 1 įvartis.

Antro pusfinalio dalyvės dvi Vilniaus ekipos - „Eastcon AG-Vilniaus kolegija“ ir „Šviesa-Eglė“ - rungtyniaus vasario 18-19 dienomis. Finalas numatytas vasario 25 dieną Alytuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją