E. Vaitkutė yra Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnė.

Jai praėję metai buvo labai sėkmingi, kai mergina tapo pasaulio ir Europos čempione.

Antroje vietoje liko Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ sportininkas Rimvydas Spėčius. Šis pareigūnas pernai tapo Europos policijos kulkinio šaudymo čempionu.

Trečią vietą užėmė kikboksininkė Silvija Morkūnaitė iš Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariato. Jai pernai pavyko iškovoti Europos čempionės ir pasaulio vicečempionės vardus.

Sveikindamas pareigūnus, policijos generalinio komisaro pavaduotojas Algirdas Stončaitis pasidžiaugė, kad 2011 metais pasiekimai nebuvo prastesni už ankstesnius metus.

„Sveikinu Jus, pasiekus puikių rezultatų, kurie garsina Lietuvos policijos vardą ne tik mūsų šalyje, bet ir už jos ribų. Sveikinu Jus, Jūsų trenerius ir visą policijos sporto bendruomenę“, - sakė A. Stončaitis. Pavaduotojas pabrėžė, kad vadovybė nuolat ieško būdų, kaip atnaujinti sporto bazes ir pagerinti sąlygas sportuojantiems darbuotojams.

Kartu su geriausiais sportininkais apdovanotos ir policijos įstaigos, pasiekusios geriausių rezultatų 2011 metais. Komandų įskaitoje šiemet pirmą kartą nugalėjo Klaipėdos apskrities VPK pareigūnai, aplenkę Kauno ir Vilniaus apskričių VPK pareigūnus. Šių įstaigų vadovams ir instruktoriams, kurie rengia sportininkus, įteiktos taurės ir atminimo dovanos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją