Antrus metus Latvijos čempionate rungtyniaujanti „Energija“, po 24 žaistų rungtynių yra surinkę 25 taškus ir užima 9 vietą.

Ir „HK Juniors“, ir „JLLS/Zemgale“ ekipos turi po 49 taškus, tačiau turnyro lentelėje pozicija aukščiau yra „HK Juniors“, sužaidę dvejomis rungtynėmis mažiau. Ekipos atitinkamai užima 4 ir 5 vietas.

Rezultatyviausi žaidėjai elektrėniškių gretose yra Šarūnas Kuliešius (29 tšk.), Aivaras Bendžius (27 tšk.) ir Romanas Aliapkinas (26 tšk.). Pastarasis nei penktadienį, nei šeštadienį dėl rankos traumos ant ledo nepasirodys. Prie komandos vis dar negalės prisijungti ir puolėjas Dominykas Deksnys – žaidėjui įtrūkęs meniskas.

„Šiuo metu esame geros sportinės formos, tą rodo ir dvejos iš eilės laimėtos rungtynės. Žinoma, gaila, kad dėl traumų negalės žaisti nei R. Aliapkinas, nei D. Deksnys.

Latvijoje mūsų laukia du išties galingi klubai. Ypač sunkios kovos tikimės su itin stabiliai žaidžiančia „HK Juniors“ ekipa, kurios pagrindą sudaro Latvijos jaunių rinktinės komanda. Antrose rungtynėse mūsiškiams padėti negalėsiu ir aš, nes išvykstu į komandiruotę“, – mintimis apie būsimas rungtynes dalijosi „Energijos“ vadovas ir gynėjas Petras Nausėda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją