I.Grikienis po persirungimo aplenkė aštuonis raitelius, kurie pagrindinį 500m maršrutą įveikė be baudos taškų.

Vilnietė Viktorija Navickaitė su žirgu Bartu, atstovavusi Vilniaus žirgyno komandai, turėdama 4 baudos taškus, buvo antra, o Artūras Būzma su Latonu liko trečias.

Šių varžybų teisėjas Mečislovas Preišegolavičius Eltą informavo, kad "dviejų fazių" konkūre jojant keturmečiais žirgais nugalėjo Kauno rajono Dziudo ir Jojimo sporto mokyklos treneris Irmantas Grikienis su žirgu Feru, antrąją maršruto dalį įveikęs be baudos taškų per 29,24 sek., o antrąją vietą pasidalijo Anykščių rajono sporto klubo "Akela" raitelis Ernestas Kuodis su Jalta ir I.Grikienis su kitu žirgu Rifu.

Penkerių metų ir vyresnių žirgų grupėje pirmavo Šiaulių rajono atstovas Andrius Būzas, su Latonu aplenkęs kaunietį Zigmantą Šarką.

Jaunųjų raitelių konkūre pirmosios vietos apdovanojimai įteikti Klaipėdos rajono Priekulės žemės ūkio bendrovės sportininkei Laurai Klimovaitei, rungtyniavusiai su žirgu Baripelu. Antroje vietoje liko kaunietis su žirgu Žestu, trečiojoje - kaunietė Aistė Malžinskaitė su žirgu Žilvinu.

"Dviejų fazių" konkūre jauniems raiteliams pirmoji vieta atiteko "Akelos" sporto klubo narei Viktorijai Uogelaitei su žirgu Banginiu.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją