D. Džervus laimėjo greičiausiai nuvažiuoto vieno rato prizą.

Tarp moterų greičiausia buvo Diana Elmentaitė (2:04:58,17) iš Utenos kūno kultūros centro. Antra liko Rima Siaurusevičiūtė iš „ARRi Team“ ekipos, o trečia buvo Agnė Miškevičienė iš „Velomanų“ klubo.

Komandų grupėje nugalėtojų taurė atiteko „Velostreet-Fuji team“ komandai, aplenkusiai „Stimul Plius“ ir „Velomanija-Niskama“.

Mėgėjų ir įmonių komandos buvo vertinamos už jų dalyvių bendrai nuvažiuotą ratų skaičių. Tarp mėgėjų komandų Velomanų klubas nuvažiavo 209 ratus, antri buvo „Dviratai“, įveikę 70 ratų, o trečias liko „Drym Tym“ kolektyvas, nuvažiavęs 43 ratus.

Jaunimas ir veteranai veržlumu nenusileido elitui

Merginų grupėje nepralenkiamos buvo Panevėžio dviračių sporto klubo „Fortūna“ auklėtinės.

14 metų merginų lenktynes laimėjo Ema Manikaitė („Fortūna“), aplenkusi Ugnę Vasiliauskaitę (Utenos KKSC) ir vilnietę Eglę Eidėjutę („L-Eko Sport“).

Jaunučių tarpe laurus dalinosi tik panevėžietės Edita Mozurevičiūtė, Inga Banaitytė ir Žavinta Titenytė.

Jaunių merginų nugalėtojų sąraše – Panevėžio DSK „Fortūnos“ atstovės Silvija Latožaitė, Ineta Baltramiejūnaitė bei „Aušra Gruodis“ komandos atstovė Eglė Kaliliūtė.

Atkakli kova vyko 30 metų vyrų amžiaus grupėje. Finiše greičiausias buvo Valdemaras Saprykinas („Velostreet-Fuji Team“), aplenkęs Rimą Petrusevičių ir Giedrių Adamonį („Vilimeksas“).

Tai buvo pirmas plento maratonų taurės etapas. Toliau dviratininkai varžysis Šiauliuose (liepos 31 d.) ir atskiro starto lenktynėse „Aplenk laiką“ Vilniuje (rugsėjo 4 d.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją