Lietuviai ir anksčiau yra tapę šio turnyro Norvegijoje laimėtojais. 2009 metais vilnietis Dainius Barzinskas tapo nugalėtoju ne tik savo svorio kategorijoj, bet ir absoliučioje įskaitoje. 2008-ais metais savo kategorijos čempionu tapo Arvydas Mickus iš Jurbarko.

Darius Bukšnaitis
Tradicinės varžybos – atviros kultūrizmo ir fitneso pirmenybės – vyko ir Jurbarke. Absoliučiu nugalėtoju tapo Darius Bukšnaitis (Jurbarko „Progresas“). Kitų kategorijų čempionai: Jurgita Lepšienė (Marijampolės „Tauras“, bikinio rungtis), Renata Marcinkutė (kūno fitnesas) ir Donatas Radavičius (klasikinis kultūrizmas, abu – „Progresas“). Varžybose dalyvavo 39 sportininkai iš trylikos Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Marijampolės bei Jurbarko klubų.

Šį savaitgalį Lietuvos kultūrizmo rinktinė dalyvaus Rygoje vyksiančiame tradiciniame Baltijos šalių mače, o gegužės 14 d. Tauragėje vyks Lietuvos atviras kultūrizmo bei fitneso čempionatas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją