Renginys taip pat bus skirtas vieno seniausių ir garsiausių Lietuvos sporto kovų menų klubo "Titanas" 20 metų jubiliejui paminėti.

Į įspūdingą specialiai jo garbei skirtą taurės turnyrą Kaune atvyks ir keturis kartus pasaulio čempionas olandas E. Hoostas, pravarde "Mr. Perfect" – "ponas Tobulasis".

"Į Lietuvą atvažiuoju su labai dideliu susidomėjimu, nes turnyre Japonijoje mačiau jūsų kovotoją Remigijų Morkevičių, o Prahoje – Mindaugą Sakalauską. Todėl šiame turnyre tikiuosi išvysti gražias ir profesionalų kovas", – prieš skrydį į Lietuvą teigė legendinis K-1 kovotojas E. Hoostas.

Iš Surinamo kilęs 189 cm ūgio ir 108 kg svorio daugkartinis pasaulio K-1, Muay Thai, kikbokso bei daugelio turnyrų čempionas E. Hoostas plačiai išgarsėjo 1993 metais Japonijoje. Tuomet ketvirtame raunde jis nokautavo kovotoją iš Tailando Changpueką Kiatsongritą ir tapo K-2 čempionu.

Po to E. Hoostas net keturis kartus tapo prestižinio japonų įkurto K-1 turnyro pasaulio čempionu, iškovojęs "World Grand Prix" titulą!

E. Hoostas į Kauną atvyksta su labai pajėgia Olandijos rinktine. Kartu atvažiuoja kylanti K-1 žvaigždė Tyronas Spongas, kuris padės E. Hoostui per kovas kaip sekundantas.

Lietuvos komandoje žiūrovai išvys žinomus kovotojus M. Sakalauską, Karolį Liukaitį, Edvardą Norkeliūną, Vaidą Valančių, Ernestą Dapkų ir kitus.

Efektinga kova prognozuojama tarp moterų, kai susirungs Liubovė Mockevičienė (buvusi Jakimova) ir Olandijoje gyvenanti bei sportuojanti garsi lenkų kovotoja Joanna Jedrzejczk.

"Mes nesirengiame olandams pasipriešinti, o mes ruošiamės juos nugalėti. Tačiau bus nelengva, nes olandai yra vieni stipriausių kovotojų pasaulyje", – prieš Lietuvos ir Olandijos kovotojų turnyrą žadėjo Kauno "Titano" klubo įkūrėjas, prezidentas ir treneris Marius Misiūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)