Dauguma lengvaatlečių jau baigė bendrojo fizinio pasirengimo treniruotes ir žemyno pietuose pradės treniruotes stadione.

Į Portugaliją išvyko šuolininkai į aukštį Karina Vnukova, Airinė Palšytė, Raivydas Stanys, Nerijus Bužas, bėgikai Lina Grinčikaitė, Valdas Valintėlis, Vitalijus Kozlovas, Martas ir Kostas Skrabuliai, Egidijus Dilys, Eglė Balčiūnaitė, Lina Andriejauskaitė, Sonata Tamošaitytė, daugiakovininkė Viktorija Žemaitytė bei treneriai Edmundas Norvilas, Alvydas Gavėnas, Palmira Žukienė, Tatjana Krasauskienė, Aleksandras Kitanovas ir Audra Gavelytė.

Disko metikas Virginijus Alekna sezonui ruošiasi Lenkijoje, o ilgų nuotolių bėgikės Živilė Balčiūnaitė ir Vaida Žūsinaitė – JAV.

Dauguma šių sportininkų ruošiasi liepos mėnesį Kaune vyksiančiam Europos iki 23 m. amžiaus (U-23) lengvosios atletikos čempionatui, pasaulinei studentų Universiadai bei pasaulio čempionatui Berlyne, taip pat kitiems pagrindiniams vasaros sezono startams.

Į Lietuva sportininkai grįš gegužės pradžioje, kur jų laukia pirmieji šių metų startai atviruose stadionuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją