Visą laiką pirmavęs ir varžovams šansų nepalikęs V. Totilas nuo Būtingės iki Nidos nubėgo per 7 val. 27 min. 15 sek. Pusvalandžiu nuo jo atsiliko varėniškis Vytas Mortūnas (7:58:00), trečią vietą laimėjo Mindaugas Kaminskas iš Kauno (8:32:09).

Įveikti 101 km trąsą pavyko ir abiems ultrabėgime dalyvavusioms moterims. Pirmojo buvo Modesta Kaminskienė (8 val. 46 min. 18 sek.), nuo jos atsiliko Sada Bukšnienė (9:08:29).

Iš viso bėgimą bandė įveikti 24 bėgikai nuo 19 iki 67 metų.

Pasaulio rekordininkas kretingiškis Piotras Silkinas atbėgo šeštas (8:51:49), Šiaurės ašigalio maratono dalyvis ir trečios vietos nugalėtojas verslininkas Ignas Staškevičius finišą prie Nidos švyturio pasiekė dešimtas (9:31:09).

Ilgiausias Lietuvoje ultrabėgimas buvo skirtas atkreipti dėmesį į sveiką gyvenimo būdą ir Baltijos jūros vandens užterštumo problemą. Analogiškas, tik nevaržybinis ultra bėgimas Būtingė-Nida buvo surengtas praėjusių metų vasarą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją