"Devils" paskutines reguliariojo sezono rungtynes laimėjo po bulitų serijos 3:2 (2:0, 0:1, 0:1; 0:0) ir užsitikrino ketvirtąją vietą Rytų konferencijoje bei aikštės pranašumą pirmajame atkrintamųjų varžybų etape. Tik laimėjusi per pagrindinį susitikimo laiką, "Rangers" galėjo išstumti "Velnius" iš ketvirtosios pozicijos.

5-ąją min. Johnas Maddenas išvedė aikštės šeimininkus į priekį, o 13-ąją min. Michaelas Ruppas po D. Zubraus perdavimo padvigubino skirtumą.

Antrajame kėlinyje "Rangers" puolėjas Chrisas Drury sušvelnino rezultatą, o Jaromiras Jagras 5-ąją trečiojo kėlinio minutę atstatė pusiausvyrą.

Baudinių serijoje pasižymėjo Zachas Parise'as ir Patrikas Eliašas, išplėšdami pergalę "Devils" komandai.

D. Zubrus žaidė 16 min. 26 sek., į vartus nemetė, bet blokavo 1 metimą ir atliko 1 jėgos veiksmą.

Lietuvis per 82 šio sezono rungtynes pelnė 13 įvarčių ir atliko 25 rezultatyvius perdavimus.

Ketvirtąją vietą Rytų konferencijoje užėmusi "Devils" komanda per 82 mačus surinko 99 taškus ir penktąją poziciją užėmusius "Rangers" ledo ritulininkus aplenkė dviem taškais.

Naujojo Džersio ir Niujorko komandos susitiks Rytų konferencijos ketvirtfinalyje. Pirmosios dvejos serijos rungtynės bus žaidžiamos trečiadienį ir penktadienį "Devils" arenoje. "Rangers" ir "Devils" atkrintamosiose varžybose susitiks jau penktąjį kartą.

Sekmadienio rungtynių rezultatai:

"Detroit Red Wings" - "Chicago Blackhawks" 4:1

"Colorado Avalanche" - "Minnesota Wild" 4:3, po bulitų

"Dallas Stars" - "San Jose Sharks" 4:2

"New Jersey Devils" - "New York Rangers" 3:2, po bulitų

"Philadelphia Flyers" - "Pittsburgh Penguins" 2:0

"Columbus Blue Jackets" - "St. Louis Blues" 1:4

"Anaheim Ducks" - "Phoenix Coyotes" 3:2, po bulitų.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją