Nugalėtojų gretose pasižymėjo rusas Aleksandras Ovečkinas. Per ankstesnes aštuonerias rungtynes vos vieną įvartį įmušęs Vašingtono komandos lyderis pirmadienį surinko net penkis taškus - jis pelnė tris įvarčius ir atliko du rezultatyvius perdavimus. Visus tris įvarčius A. Ovečkinas įmušė pirmajame kėlinyje, kuriame "Capitals" net šešis kartus "nuginklavo" varžovų vartininką. Rezultatyviausias lygos žaidėjas šį sezoną jau pelnė 52 įvarčius.

Keturis taškus į savo sąskaitą įsirašė Nicklasas Backstromas - vienas įvartis ir trys rezultatyvūs perdavimai. Po tris taškus surinko Mattas Bradley (2 įvarčiai/1 rezultatyvus perdavimas), Mattas Cooke'as (1/2) ir Ericas Fehras (3 rez. perd.).

Dar du įvarčius nugalėtojams pelnė Brooksas Laichas, vieną - Donaldas Brashearas.

"Bruins" gretose po kartą pasižymėjo Dennisas Widemanas ir Marco Sturmas.

"Bruins" (76 tšk./65 rungt.) Rytų konferencijoje užima šeštąją, o "Capitals" (70/67) - dešimtąją vietas.

Kitose rungtynėse nugalėtojos titulą ginanti "Anaheim Ducks" komanda savo aikštėje 3:1 (2:1, 0:0, 1:0) nugalėjo "Ottawa Senators" ledo ritulininkus ir iškovojo šeštąją pergalę iš eilės.

Abi šios komandos žaidė praėjusio sezono Stenlio taurės (Stanley Cup) finale.

Nugalėtojams Corey Perry ir Scottas Niedermayeris pelnė po įvartį ir atliko po rezultatyvų perdavimą, dar vieną įvartį įmušė Toddas Bertuzzi. Anaheimo komandos vartininkas Jeanas-Sebastienas Giguere'as atrėmė 24 varžovų smūgius.

Vienintelį "Senators" įvartį įmušė Christophas Schubert'as.

"Ducks" (83/68) Vakarų konferencijoje užima ketvirtąją vietą, o "Senators" (80/67) ekipa Rytų konferencijoje yra penkta.

Pirmadienio rungtynių rezultatai:

"Washington Capitals" - "Boston Bruins" 10:2

"Anaheim Ducks" - "Ottawa Senators" 3:1

"San Jose Sharks" - "Montreal Canadiens" 6:4.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją