„Real“ antrose pusfinalio rungtynėse namie 2:1 (0:0) įveikė Miuncheno „Bayern“. Pirmasis mačas Vokietijoje buvo pasibaigęs lygiosiomis 2:2.

„Real“ finale, kuris vyks birželio 1 d., Vemblio stadione, susikaus su kita vokiečių ekipa Dortmundo „Borussia“.

„Real“ aktyviau pradėjo atsakomąjį pusfinalio mačą – 7-ąją minutę baudos aikštelėje Joshua Kimmichas sustabdė Jude’ą Bellinghamą ir nors anglas prašė 11 m baudinio, teisėjas šio neskyrė. Netrukus Vinicius Junioras pataikė į virpstą, o svečius gelbėjo puikus vartininko Manuelio Neuero žaidimas.

Pirmojo kėlinio viduryje „Bayern“ turėjo atlikti priverstinį keitimą – dėl traumos mačo tęsti negalėjo Serge’as Gnabry.

Antrame kėlinyje Vinicius Junioras toliau draskė „Bayern“ gynybą ir kūrė progas sau bei komandos draugams, tačiau M. Neueris buvo nepramušamas.

68-ąją minutę krito įvartis į „Real“ vartus – puikų įvartį pelnė po priverstinio keitimo pirmame kėlinyje pasirodęs Alphonso Daviesas.

Po kelių minučių „Real“ taip pat pasižymėjo, bet po VAR peržiūros įvartis buvo atšauktas – Nacho prieš pat jį pažeidė taisykles prieš J. Kimmichą.

88-ąją minutę rezultatą išlygino po keitimo aikštėje pasirodęs Joselu. Netrukus jis dar kartą siuntė kamuolį į vartus, bet teisėjas iš pradžių fiksavo nuošalę. Vis tik į pagalbą buvo pasitelkta VAR peržiūra, po kurios įvartis galiausiai įskaitytas ir „Real“ paniro į euforiją.

Karališkasis klubas UEFA Čempionų lygos finale žais 18-ą kartą ir šeštą – per pastaruosius 11 metų.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją