Tik 14-ą vietą užimanti sostinės ekipa (43 taškai) išprausė „raudonuosius velnius“ 4:0 (2:0).

Jau 12-ą min. iš varžovų gynybos pasityčiojo Michaelas Olise, kuomet suklaidino du oponentus ir stebimas iš pagarbaus atstumo dar trijų nusivarė kamuolį į patogią poziciją bei nuginklavo vartininką Andre Onaną.

Darbą tęsė Jeanas-Philippe’as Mateta ir Tyrickas Mitchellas, o sužaidus kiek daugiau nei valandą dublį surinkęs M. Olise rezultatą pavertė nepadoriu.

„Manchester United“ gretose arčiausiai tikslo buvo keliskart pavojingai galva smūgiavęs Casemiro, bandęs kompensuoti savo klaidas gynyboje. Brazilui pakartotiniu smūgiu buvo pavykę pasiųsti kamuolį į tinklą, bet įvartis neįskaitytas dėl nuošalės.

Eriko ten Hago auklėtiniai, kurių taupyklėje lieka 54 taškai, nepasinaudojo galimybe susigrąžinti septintą poziciją, kurią iš jų paveržė Londono „Chelsea“. Likus trims turams iki čempionato pabaigos „Manchester United“ rizikuoja kitame sezone atsidurti europinių turnyrų nuošalėje.

Tiesa, gegužės 25 d. dar laukia FA taurės finalas, kuriame „Man Utd“ stos prieš savo kaimynus „Manchester City“ ir, pergalės atveju, apsirūpintų vieta UEFA Europos lygoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją