Bilietų kainos šoktelėjo po to, kai trečiadienį buvo pranešta apie pasaulio čempiono planus MSL lygoje.

L. Messi debiutas už Atlanto gali įvykti liepos 21 d., kai lygos taurės varžybose Majamio „Inter“ priims „Cruz Azul“.

Mažiausia bilieto į šias rungtynes kaina antradienį siekė vos 29 dolerius, tačiau trečiadienį kaina šoktelėjo iki 329 JAV dolerių.

Majamio "Inter"

Tikėtina, kad pirmosios L. Messi rungtynės su Majamio marškinėliais bus brangiausios MLS rungtynės per visą istoriją, skelbia „Reuters“.

Trečiadienį vakare skelbėme, jog L. Messi išbandys save JAV MLS lygoje. Atmetęs „Barcelona“ (Ispanija) ir „Al-Hilal“ (Saudo Arabija) pasiūlymus, 35-erių argentinietis iš „Paris Saint-Germain“ (Prancūzija) ekipos keliasi į Majamio „Inter“.

Įdomu, jog „Inter“ komanda tūno pačioje MLS Rytų konferencijos uodegoje ir praėjusią savaitę atleido vyriausiąjį trenerį iš Anglijos Philą Neville‘ą.

Pastaruosius dvejus metus L. Messi praleido Paryžiuje, bet, nors PSG abukart laimėjo Prancūzijos pirmenybes, sėkmės UEFA Čempionų lygoje Argentinos futbolo ikona neatnešė. Per 75-erias rungtynes PSG gretose Leo pelnė 32 įvarčius ir atliko 35 rezultatyvius perdavimus.

Prieš tai visą profesionalo karjerą pasaulio čempionas rungtyniavo „Barcelona“. L. Messi yra laimėjęs geriausiam metų planetos futbolininkui skirtą „Ballon d‘Or“ prizą rekordinius septynis kartus, praėjusį vasarį triumfavo ir FIFA geriausio žaidėjo rinkimuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją