Praėjusio sezono viduryje futbolo pasaulį sudrebino Cristiano Ronaldo persikėlimas į „Al Nassr“ ekipą, o šią savaitę Karimas Benzema paliko Madrido „Real“ ir sudarė itin pelningą sutartį su šalies čempione „Al-Ittihad“.

Dabar skelbiama ir apie dar kelias futbolo žvaigždes, kurios arba kraunasi lagaminus į Saudo Arabiją arba sulaukė pelningų pasiūlymų.

Ryškiausias veidas čia – „Chelsea“ saugas N’Golo Kante. 32-ejų prancūzas turėtų suvienyti jėgas su tautiečiu K. Benzema – „Al-Ittihad“ jam pateikė sutartį iki 2025 m., pagal kurią per metus uždirbtų apie 100 mln. eurų, neskaitant priedų.

N. Kante šią vasarą Londono klubą, kuriam atstovauja nuo 2016 metų, gali palikti nemokamai.

Kitas „Chelsea“ narys – Hakimas Ziyechas – pats išreiškė norą išvykti. Nors marokiečio paslaugomis domisi keli didieji Europos klubai – tarp kurių ir Paryžiaus „Saint-Germain“ – neįvardintas Saudo Arabijos klubas deda milžiniškas pastangas, kad 30-metis saugas persikeltų į šią šalį.

Į šias derybas įsitraukė net Saudo Arabijos sporto ministerija.

Matydama tokius konkurentų judesius, šį sezoną be titulų likusi C. Ronaldo „Al Nassr“ ekipa taip pat žvalgosi pastiprinimo – vilioja 30-metį „Crystal Palace“ puolėją Wilfiredą Zahą. Skelbiama, kad jam siūlomas metinis 15 mln. svarų atlygis, o sutarties trukmė – treji metai.

Pridedama, kad futbolininkas neskubės priimti sprendimo – likti jam siūlo „Crystal Palace“, susidomėjimą rodo ir Madrido „Atletico“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją