Čia artimiausius du, o tikėtina – ir tris, sezonus jis gins šalies čempionės Džidos „Al-Ittihad“ komandos garbę.

Su naująja savo darboviete alžyrietiškų šaknų turintis 35-erių metų puolėjas iš Prancūzijos sudarė itin pelningą sutartį.

K. Benzema per artimiausius du sezonus uždirbs po 100 milijonų eurų, o dar 20 mln. gaus už tai, kad tuo pačiu bus ir 2030-ųjų pasaulio čempionato, kurį surengti pretenduoja ir Saudo Arabija, ambasadorius.

Karimas taip pat galės pasilikti Džidoje ir trečiam sezonui už dar 100 mln. eurų.

Tokiu būdu jis tapo antru brangiausiu pasaulio futbolininku. Šiuo metu už K. Benzemą daugiau yra mokama tik kitam buvusiam „Real“ veidui, 38-erių metų Cristiano Ronaldo, kuris Rijado „Al Nassr“ gretose uždirba dvigubai.

Per net 14 metų Madride trukusią karjerą K. Benzema sužaidė 648 rungtynes, pelnė 354 įvarčius ir atliko 165 rezultatyvius perdavimus.

Su „Real“ jis penkis kartus tapo UEFA Čempionų lygos nugalėtoju, keturis kartus – Ispanijos čempionu, o praėjusiais metais buvo pripažintas geriausiu planetoje.

„Al-Ittihad“ kolektyvą treniruoja buvęs CF „Valencia“ strategas Nuno Espirito Santo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją