57-erių specialistas pastaruosius dvejus metus dirbo Glazgo „Celtic“ klube, su kuriuo dukart tapo šalies čempionu, o šįmet laimėjo net tris titulus – į viršų dar kėlė Škotijos ir lygos taures.

Londono komanda trenerio ieškojo po tragiško pastarojo sezono – iš pradžių buvo atleistas Antonio Conte, o vėliau laikinai klubui vadovavo Cristianas Stellini ir Ryanas Masonas.

A.Postecoglou gimė Atėnuose, o prieš pradedant dirbti „Celtic“ klube Europoje turėjo minimalią patirtį – 2008 m. darbavosi žemesnėje Graikijos lygoje.

Specialistas yra tapęs Australijos ir Japonijos čempionu, su nacionaline Australijos rinktine iškovojo Azijos taurę 2015 m.

Šį sezoną „Tottenham Hotspur“ Anglijos „Premier“ lygoje finišavo vos aštuntoje vietoje ir kitas sezonas klubui bus pirmasis be jokio Europos turnyro nuo 2009-2010 m.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją