Savaitgalį karališkasis klubas oficialiai patvirtino, kad ekipą po 14 metų palieka šios simboliu tapęs prancūzas K. Benzema.

35-erių K. Benzema buvo tapęs vienu produktyviausių ir stabiliausių „Real“ puolimo ramsčių – per karjerą Madride sužaidė 648 rungtynes, pelnė 354 įvarčius ir atliko 165 rezultatyvius perdavimus.

Užpildyti šiuos batus lengva nebus, o „Real“ jau sudarė sąrašą žaidėjų, kurie gali pakeisti prancūzą.

Sąrašo viršūnėje – 29-erių Londono „Tottenham Hotspur“ puolėjas H. Kane’as. Šis dar turi metus galiojančią sutartį su Anglijos komanda, tačiau nėra užtikrintas dėl savo ateities šioje.

Puolėjo norą išvykti skatina tai, kad kitą sezoną „Tottenham“ nežais
UEFA Čempionų lygoje ir nepaisant asmeninių rekordų, jis per savo
karjerą vis dar nėra laimėjęs rimtų trofėjų.

„Real“ vadovai jau ilgai žavisi anglu ir tiki, kad lėšų jo įsigijimui užteks dėl kelių žaidėjų sutarčių pasibaigimo ir dėl to sutaupytų pinigų.

„Tottenham“ lengvai atsisveikinti su ilgamečiu lyderiu nėra linkę ir greičiausiai prašytų bent 100 mln. svarų sumos.

H. Kane’as Londono komandoje yra pelnęs 280 įvarčių per 435 žaistus mačus.

Kiti „Real“ kandidatai – Victoras Osimhenas („Napoli“), Lautaro Martinezas („Inter“), Kai Havertzas („Chelsea“) ir Dušanas Vlahovičius („Juventus“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją