34-erių puolėjo sutartis su karališkuoju klubu baigia galioti šią vasarą ir abiems pusėms nepavyko susitarti dėl šios pratęsimo.

Italijos žurnalistas Gianluca Di Marzio teigia, kad K. Benzema apie išvykimą jau informavo „Real“ atstovus ir turėtų keltis į Saudo Arabiją, iš kurios atskriejo milžiniškas pasiūlymas prancūzui.

„AS“ teigimu, „Real“ simboliu tapęs puolėjas iš Saudo Arabijos čempionės „Al-Ittihad“ sulaukė dvejų metų ir 200 mln. eurų vertės pasiūlymo.


Pridedama, kad futbolininkas jau kalbėjosi su buvusiu bendraklubiu Cristiano Ronaldo apie gyvenimo ir žaidimo sąlygas šioje šalyje.

Per karjerą Madride K. Benzema sužaidė 647 rungtynes, pelnė 353 įvarčius ir atliko 165 rezultatyvius perdavimus.

Vilkėdamas „Real“ marškinėlius jis penkis kartus tapo UEFA Čempionų lygos nugalėtoju, keturis kartus – Ispanijos čempionu, o praėjusiais metais buvo pripažintas geriausiu planetos futbolininku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją