Abu rungtynių įvarčiai buvo pelnyti pačioje rungtynių pradžioje po Žygimanto Baltrūno perdavimų iš kairiojo krašto.

7 min. kamuolys nuo gynėjo galvos atšoko Oyinlolai Kayode, kuris smūgiu iš kelių metrų nepaliko vilčių šeimininkų vartininkui.

14 min. kamuolys vėl nukeliavo iki O. Kayode, šio bandymas galva pataikė į virpstą, bet prie kamuolio pirmas prišokęs Aivaras Emsis pasiuntė jį į tinklą.

Antrajame kėlinyje nemažai žaidimo laiko gavo jaunesni „Sūduvos“ futbolininkai, o rezultatas nebepasikeitė.

Pergalėmis džiaugėsi kiti A lygos atstovai.

FA „Šiauliai“ taip pat svečiuose 2:0 (1:0) nugalėjo Kauno „Be1 NFA“ ekipą iš Pirmos lygos, o abu įvarčius pasiekė pačiose kėlinių pabaigose.

45+1 min. pasižymėjo Emilis Gasiūnas, o 90+5 min. 11 metrų baudinį realizavo Mantas Kuklys.

Tuo metu Telšių „Džiugas“ mače, vykusiame Širvintų stadione, net 6:1 (3:0) sutriuškino Vilniaus „Viltį“ iš LFF II lygos.

Jau anksčiau į turnyro ketvirtfinalį žengė Gargždų „Banga“, „Kauno Žalgiris“ ir Vilniaus „Riteriai“.

Likusios dvi šio etapo komandos paaiškės trečiadienio vakarą.

19 val. Klaipėdos FM dirbtinės dangos aikštėje susitiks Klaipėdos FM (LFF II lyga) ir Vilniaus BFA (Optibet Pirma lyga).

20 val. Širvintų stadione susigrums Vilniaus „Navigatoriai“ (III lyga) ir Vilniaus rajono „TransINVEST“ (Optibet Pirma lyga).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją