Paskutinę viltis iš penktą vietą „Premier“ lygoje užimančių Jurgeno Kloppo auklėtinių atėmė ketvirtadienio „Manchester United“ pergalė prieš Londono „Chelsea“.

Kelialapius į Čempionų lygą kartu su pačiais „raudonaisiais velniais“ išsidalins Anglijos čempionų titulą jau apgynęs „Manchester City“, Londono „Arsenal“ ir „Newcastle United“.

„Arsenal“ į elitinį turnyrą grįš po šešerių metų pertraukos, o „Newcastle United“ jame nežaidė ištisus du dešimtmečius.

Tokia atomazga smarkiai nuvylė M. Salah, pasidalinusį savo jausmais socialiniame tinkle.

„Nuliūdinome ir save, ir savo gerbėjus. Turėjome viską, ko reikia norint pasiekti Čempionų lygą, bet susimovėme. Tai buvo visiškai minimalus tikslas, tad atsiprašau, jog dabar negaliu pasakyti nieko optimistiško ir pakeliančio dvasią. Esu visiškai sugniuždytas, tam nėra absoliučiai jokių pasiteisinimų“, – rašė puolėjas iš Egipto, šiame sezone visuose turnyruose pasižymėjęs 30 kartų ir išdalinęs 15 rezultatyvių perdavimų.

Likus paskutiniam turui „Premier“ lygoje „Liverpool“ niekur nebepajudės iš penktos vietos – tai bus prasčiausias finišas nuo 2016 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją