FA „Šiauliai“ sugrįžimas į natūralios vejos stadioną paženklintas lygiosiomis – mačas su „Panevėžiu“ baigėsi rezultatu 0:0.

Šeimininkai tribūnose sulaukė solidaus sirgalių palaikymo, kurie prieš dvikovą Saulės miesto gatvėmis surengė eiseną iki stadiono.

Joje – apie apie šimtas „Šiaulių“ atributika pasipuošusių skirtingo amžiaus sirgalių: nuo vaikų, paauglių iki jų tėvų ar senelių.

Remiantis Alyga.lt, dvikovą Šiauliuose stebėjo apie 1850 žiūrovų.

„Padarėme tai, ko Saulės miestas nematė ilgai! Šiaulių bulvaras nusidažė geltonai juodomis spalvomis, o futbolą mylinčių aistruolių balsai aidėjo pačiais skambiausiais akordais tik dėl savo miesto futbolo komandos!

Dėkojame visiems šios eisenos dalyviams už parodytą iniciatyvą ir meilę komandai“, – rašoma FA „Šiaulių“ feisbuko paskyroje.

"Šiaulių" sirgaliai ir jų eisena (Tubuko nuotr.)

Po nulinių lygiųjų „Šiaulių“ strategas puolė atsiprašinėti oponentų dėl prastos stadiono vejos būklės.

„Noriu atsiprašyti varžovų už aikštės kokybę. Tiek daug žiūrovų, žaidė dvi stipriaiusios komandos, pritrūko tik vieno – kokybiškos aikštės, jog komandos galėtų pademonstruoti savo stipriąsias puses.

Pats futbolas – iki pirmos klaidos, kuri pirma praleistų įvartį, ta ir pralaimėtų dvikovą.

Atakoje tikėjomės daugiau, bet iš esmės šį vakarą gynyna nugalėjo puolimą“, – kalbėjo M. Čepas, nepamiršęs padėkoti žiūrovams už palaikymą.

„Lenkiu savo žilą galvą prieš sirgalius. Didžiulis ačiū jiems. Dėl tokių akimirkų vaikinai ir žaidžia futbolą. Žinoma, gal ištiko šokas, kai pamatė, kiek žiūrovų tribūnose.

Tikimės ir viliamės, kad ir toliau žiūrovai mus taip lepins“, – kalbėjo „Šiaulių“ strategas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją