Įdomiausia, kad daugkartiniai Vokietijos čempionais rungtynėse su „Leipzig“ pirmavo nuo 25 minutės, kai kamuolį į svečių vartus pasiuntė Serge'as Gnabry.

Tačiau antrame kėlinyje „Leipzig“ parbloškė čempionus ant žemės. 65 minutę rezultatą išlygino Konradas Laimeris, o 76 ir 86 minutėmis 11 metrų baudinius realizavę Christopheris Nkunku ir Dominikas Szoboszlai įvirtino svečių ekipos pergalę.

68 taškus po 33 rungtynių turintis „Bayern“ vis dar žengia pirmoje turnyrinės lentelės pozicijoje, bet laipteliu žemiau esanti ir vos tašku atsiliekanti Dortmundo „Borussia“ jau sekmadienį gali aplenkti tituluočiausią visų laikų Vokietijos futbolo komandą.

Tiesa, tam Dortmundo futbolininkai privalės išvykoje įveikti 14 vietą užimančią „Augsburg“ komandą.

Per savo istoriją penkis kartus Vokietijoje triumfavusi „Borussia“ paskutinį kartą ant aukščiausio „Bundesliga“ prizininkų pakylos laiptelio finišavo 2011-2012 m. sezone.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją