Rungtynes „Hegelmann“ ekipa pradėjo sėkmingai – jau 3-ąją dvikovos minutę įvartį standartinės situacijos metu pelnė Lazaras Sajčičius, kuris po Hugo Figueredo perdavimo kamuolį galva nukreipė į vartų tinklą.

Įpusėjus pirmajam kėliniui progą išlyginti rezultatą po pakelto kampinio turėjo Ričardas Šveikauskas, bet smūgis galva tikslo nepasiekė.

Kėlinio pabaigoje Valdas Antužis savo baudos aikštelėje sužaidė ranka bei varžovams leido pasižymėti nuo 11 metrų atžymos, o šia proga pasinaudojo Samuelis Odeoybo.

Pirmame kėlinyje tai nebuvo viskas: nuostabiu įvarčiu išsiskyrė Didis Pitah – Lutumba, kuris kamuolį pasiuntė į tolimąjį viršutinį vartų kampą.

Mėlynai baltą aprangą vilkintys futbolininkai 67-ąją minutę pelnė ir ketvirtąjį savo ekipos įvartį, o jo autoriumi tapo baudos aikštelėje varžovą suklaidinęs Filipas Dangubičius. Kroatui tai buvo 10-asis taiklus smūgis šiame sezone.

75-ąją minutę po K. Upsto perdavimo tiesiai prieš vartus atsidūręs bei nuostabią galimybę pelnyti dublį turėjęs F. Dangubičius nepataikė į vartų plotą. Vos po kelių minučių daug erdvės baudos aikštelėje turėjęs Thompsonas Gavi sudrebino vartų konstrukciją.

Į gargždiškių vartus krito ir penktasis įvartis, kurį pelnė Ugochukwu Oduenyi – į kontrataką pasileidę kauniečiai dar sykį nubaudė varžovus.

Po 14-ojo turo Kauno rajono „Hegelmann“ bent jau laikinai pakilo į ketvirtą „Optibet A lygos“ turnyro lentelės poziciją bei savo kraityje turi 18 taškų. Savo ruožtu, „Banga su 13 taškų žengia septinta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją