Ji ketvirtadienį vakare namie 4:1 (2:0) sutriuškino „Brighton” futbolininkus ir likus dviems turams iki Anglijos „Premier” lygos sezono pabaigos įsitvirtino trečioje vietoje.

Jie yra surinkę 69 taškus ir keturiais lenkia penktoje vietoje esantį „Liverpool”.

Išlikimą pirmame ketverte „Newcastle United” užsitikrinti galės jau pirmadienį, kai namuose priims dėl išlikimo kovojančią „Leicester City”.

Čempionų lygoje „šarkos” paskutinį kartą žaidė prieš dvidešimt metų – 2003-2004 m. sezone.

„Nežiūrime per toli į priekį. Esame patenkinti šio vakaro pasirodymu. Kai tą pasieksime, tada galėsime pakalbėti. Čempionų lyga yra taip arti, bet kartu ir taip toli. Pasimėgausime šiuo vakaru, bet išliksime susikaupę kitam mačui”, – po pergalės atsargus buvo „Newcastle United” treneris Eddie Howe’as.

Šeimininkai į priekį išsiveržė 22-ąją mačo minutę, kai į savus vartus įsimušė Denizas Undavas. Pirmojo kėlinio pabaigoje „į rūbinę” įvartį dar pasiuntė Danas Burnas ir padvigubino persvarą.

Antrojo kėlinio pradžioje D. Undavas bandė taisyti savo klaidą ir 51 min. sušvelnino rezultatą. „Newcastle United” pergalę įtvirtino Callumas Wilsonas (89 min.) ir Bruno Guinmaraesas (90+1 min.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją