Savaitgalį „Barcelona” išvykoje 4:2 įveikė „Espanyol” ir po ketverių metų pertraukos užsitikrino Ispanijos „La Liga” nugalėtojų titulą.

Iš karto po šios pergalės „Barcelonos” prezidentas Joanas Laporta pareiškė, kad ekipa darys viską, kad susigrąžintų L. Messi.

Dabartinis 35-erių L. Messi kontraktas su Paryžiaus „Saint-Germain” baigia galioti vasarą – vis mažiau tikimybės, kad po dviejų sezonų Prancūzijos sostinėje futbolininkas sugrįš į ekipą.

Neseniai jis buvo suspenduotas, o galiausiai ir nušvilptas savų sirgalių.

Įvairūs pranešimai L. Messi sieja su persikėlimu į Saudo Arabiją, bet J. Laporta tiki, kad sūnus paklydėlis sugrįš į Kataloniją.

„Istorija yra mūsų pusėje, jausmai yra per stiprūs, o užnugaryje turime 400 mln. sirgalių visame pasaulyje. Dabar jis yra PSG žaidėjas ir turime palaukti sezono pabaigos, tada galėsime ramiau apie tai pasikalbėti.

Su visa pagarba Saudo Arabijai, „Barca” yra „Barca”, ir tai yra namai”, – kalbėjo J. Laporta.

Prezidentas pažymėjo, kad su argentiniečiu turėjo kelis „šiltus pokalbius”, taip pat pasveikino jį su pergale pasaulio čempionate praėjusių metų lapkritį.

L. Messi „Barcelonos” organizacijoje praleido 21-erius metus, bet paliko ją 2021 m., kai nepavyko suderinti finansinių naujo kontrakto detalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją