Pirmasis įvartis krito jau 4 rungtynių minutę, kai vilniečių ekipos smūgiuotą kamuolį atrėmė svečių ekipos vartininkas Ignas Plūkas, tačiau kamuolys pataikė į Edvino Girdvainio koją ir įriedėjo į vartus.

20 min. iš toli smūgiavo „Žalgirio“ puolėjas Mathiasas Oyewusi, bet kamuolys vartų tinklą praskrodė iš išorinės pusės.

Šeimininkų vartų sargas Edvinas Gertmonas buvo priverstas gelbėti tiksint 25-ąjai mačo minutei, kai Grato Sirgėdo perdavimo metu įvykęs rikošetas kamuolį nukreipė artimojo vartų kampo link. Visgi, sosteinės ekipos vartininkas nesuklydo.

Netrukus po Marko Miličkovičiaus bandymo smūgiuoti kamuolys atšoko prie pat vartų buvusiam M. Oyewusi, pastarasis progos rezultatą padvigubinti neišnaudojo – kamuolys prašvilpė šalia vartų konstrukcijos.

Antrame kėlinyje „Kauno Žalgirio“ atstovas Brahimas Konate atliko šūvį iš tolimos distancijos, bet smūgis tikslo nepasiekė.

74 minutę rezultatą padvigubino M. Oyewusi, po Pauliaus Golubicko perdavimo kamuolį pasiuntęs į tuščius vartus.

Jau per pridėtą teisėjo laiką Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkas Petaras Mamičius baudos aikštelėje sužaidė ranka bei uždirbo baudinį į savo komandos vartus, kurį realizavo E. Girdvainis. Šiame sezone tai buvo pirmasis E. Gertmono praleistas įvartis.

Po šios pergalės Vilniaus „Žalgiris“ su 29 taškais rikiuojasi trečias, tuo tarpu pralaimėjimą patyrę kauniečiai su 18 taškų žengia ketvirti, o nuo lyderių trejeto juos skiria net 11 taškų.