36-ą gimtadienį kitą mėnesį minėsiančio veterano sutartis su „Paris Saint-Germain“ (Prancūzija) klubu baigs galioti birželį.

Panašu, kad PSG vadovybė ne šiaip sau audringai reagavo į nesankcionuotą puolėjo kelionę į Saudo Arabiją praėjusią savaitę. Nors L. Messi atsiprašius, jam skirtas suspendavimas buvo sutrumpintas, ir pasaulio čempionas jau grįžo į komandos treniruotes, Paryžiuje jis ilgai likti neturėtų.

Pranešama, kad Leo jau pasiekė susitarimą dėl kito sezono su „Al Hilal“ ekipa ir Saudo Arabijoje vėl stos akis į akį su savo amžinuoju konkurentu Cristiano Ronaldo. Portugalas nuo praėjusio sausio atstovauja kitam Rijado klubui „Al Nassr“.

Teigiama, jog Argentinos rinktinės kapitonas pasirašys kosminės 600 mln. eurų vertės kontraktą.

AFP šaltiniai patvirtino, jog susitarimas yra pasiektas, tiesa „L‘Equipe“ skelbia, kad jis kol kas – tik žodinis.

Milžiniški pinigai nusvėrė tiek futbolininko žmonos Antonelos Roccuzzo žiniasklaidoje aprašytą nenorą kraustytis į Artimuosius Rytus, tiek desperatiškas taupymo režimu gyvenančios „Barcelona“ (Ispanija) pastangas susigrąžinti ilgametį savo komandos simbolį.

Tačiau ne visiems toks žingsnis atrodo savaime suprantamas – prie L. Messi kritikuojančių sirgalių prisijungė ir Nyderlandų futbolo legenda Marco van Bastenas.

„Aš nesuvokiu, kam reikia keliauti į Saudo Arabiją dėl pinigų, kai jau esi jų užsidirbęs daugiau nei pakankamai. Man tai atrodytų apgailėtinai. L. Messi reikėtų daryti tai, kas jam iš tiesų patinka, dabar jis jau turėtų būti pats sau bosas“, – komentavo 58-erių vienas geriausių visų laikų Europos puolėjų.

L. Messi atstovai oficialiai neigia kalbas apie susitarimą su „Al Hilal“ ir tvirtina, kad jų klientas kitu sezonu rūpinsis tik tuomet, kai pabaigs šį.

Futbolo žvaigždė, kuriai pirmadienį buvo įteiktas prestižinis „Laureus“ geriausio metų pasaulio sportininko apdovanojimas, nuo pernai yra Saudo Arabijos turizmo ambasadorius – vien už šias simbolines pareigas jis per metus uždirba apie 30 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją