Šimtus milijonų eurų naujiems futbolininkams išleidusi „Chelsea“ ekipa iki šios dienos buvo patyrusi 6 pralaimėjimus iš eilės ir nelaimėjusi net 9 iš eilės susitikimų. Serija galiausiai nutrūko šeštadienį svečiuose 3:1 įveikus „Bournemouth“.

Iškovodami pergalę „mėlynieji“ užsitikrino išlikimą „Premier“ lygoje kitam sezonui. Iš tryliktosios lygos vietos į vienuoliktąją pakilę Franko Lampardo auklėtiniams tik likus sužaisti keturis turus gali būti ramūs – į iškritimo zoną jie jau nepateks.

Svarbią pergalę „aristokratams“ padovanojo Conoro Gallagherio, Benoit Badiashile ir Joao Felixo įvarčiai.

Eilinę pergalę pasiekė prie eilinio „Premier“ lygos titulo artėjanti „Manchester City“ ekipa, kuri namuose 2:1 palaužė „Leeds United“.

19-ąją ir 27-ąją minutėmis dubliu pasižymėjo Ilkay'us Gundoganas, kuriam dukart rezultatyvius perdavimus atliko Riyadas Mahrezas. 85-ąją minutę svečiams viltį buvo suteikęs Rodrigo įvartis.

Tai buvo pirmas mačas nuo vasario 18 dienos, kuomet „Man City“ lyderis Erlingas Haalandas nepelnė įvarčio ar neatliko rezultatyvaus perdavimo. Nepaisant to, Pepo Guardiolos auklėtiniai likus žaisti 4 turus padidino persvarą prieš Londono „Arsenal“ iki 4 taškų.

Kitose rungtynėse penkių nelaimėtų mačų seriją nutraukė Londono „Tottenham“, namie 1:0 palaužę Londono „Crystal Palace“.

Pergalingą įvartį pirmojo kėlinio pabaigoje galva įmušė Harry Kane'as. Anglijos rinktinės kapitonui tai buvo 209-asis „Premier“ lygos įvartis, kurio dėka jis tapo trečiu rezultatyviausiu visų laikų lygos futbolininkų, aplenkdamas Wayne'ą Rooney.

Kitose rungtynėse „Wolves“ 1:0 įveikė Birmingamo „Aston Villa“ klubą.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją