Pranešama, kad komanda aktyvavo vidinių taisyklių pažeidimo protokolą dėl nesuderintos Argentinos tautos herojaus kelionės į Saudo Arabiją.

Be leidimo į šią šalį dviem dienoms išskridęs Leo užsitraukė PSG vadovų rūstybę ir yra dviem savaitėms nušalintas nuo prieigos prie Paryžiaus ekipos – jis negalės ne tik žaisti, bet ir treniruotis.

Tai reiškia, kad L. Messi praleis dvejas artimiausias „Ligue 1“ rungtynes su „Troyes“ ir „Ajaccio“ futbolininkais. Už šį laikotarpį jis negaus ir atlyginimo.

Iki pirmenybių pabaigos likus 5 turams PSG (75 tšk.) prieš savo artimiausią persekiotoją Marselio „Olympique“ (70 tšk.) turi 5, o prieš „Lens“ (69 tšk.) – 6 taškų persvarą.

Įdomu, kad PSG savo žaidėjams buvo pažadėjęs dvi laisvas dienas, jei klubas įveiks „Lorient“, tačiau paryžiečiai namuose netikėtai suklupo 1:3, o L. Messi vis tiek savo užklasinių planų neatšaukė.

Leo, beje, yra siejamas su galimu persikėlimu į Saudo Arabijos lygos ekipą Rijado „Al-Hilal“. Argentiniečiai siūlo astronominio dydžio pinigus – net 400 milijonų eurų per metus. Tiesa, sutartį su Lioneliu vis dar viliasi pratęsti ir PSG.

Paryžiaus komandai šis sezonas tapo dar vienu nusivylimu. Nors vis dar galima apginti šalies čempionų titulą, tiek Prancūzijos taurės turnyre, tiek ir UEFA Čempionų lygoje buvo iškrista dar aštuntfinalyje.

Su Argentina pasaulio čempionate Katare triumfavęs L. Messi FIFA buvo pripažintas geriausiu metų futbolininku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)