Po skaudžiausio sezone pralaimėjimo „Sūduvos“ strategas Dovydas Lastauskas nelengvai rinko žodžius bandydamas paaiškinti tokios nesėkmės priežastis.

„Bent jau pirmame kėlinyje šansus kūrėme ne tik sau, bet ir varžovams, skirtumas tas, kad mes neišpildėme, o varžovai realizavo. Be trijų pelnytų įvarčių nesakyčiau, kad kažką sukūrė „Hegelmann“, bet taip, įmušė, su tuo sutinku.

O antram kėliny... normalus subyrėjimas. Nereikia pamiršti, kad tai jauna komanda. Su patyrusiais žaidėjais praleidus greitą įvartį gali sugrįžti į rungtynes. Ne vieną kartą jau pamatėme, kad varžovams pirmaujant didesne persvara ekipa pradeda netikėti savo jėgomis.

Viskas įmanoma, bet jei nuleidęs galvą žaidi, kaip mes tą darėme antrame kėlinyje, pasekmė 0:6“, – kalbėjo strategas.

Rungtynių apžvalga:

Po šios triuškinamos pergalės „Hegelmann“ ekipa bent jau kol kas pakilo į penktą tunyro lentelės poziją, o savo kraityje pastarieji turi 15 taškų. „Sūduva“ po dar vienos nesėkmės su 9 taškais išlieka aštuntoje vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją