Pusantro sezono „Bayern“ vadovavęs J. Nagelsmannas darbo neteko „Bayern“ generalinio vadybininko Oliverio Kahno ir sporto direktoriaus Hasano Salihamidžičiaus sprendimu. Jie nusprendė komandos vairą patikėti Thomasui Tucheliui.

Vis dėlto pirmasis Th. Tuchelio mėnesis naujose pareigose yra tikras košmaras.

Bavarai iš pradžių buvo eliminuoti Vokietijos taurės ketvirtfinalyje prieš „Freiburg“, šią savaitę UEFA Čempionų lygos ketvitfinalyje juos eliminavo „Manchester City“, o savaitę pabaigė ir smūgis Bundeslygoje.

„Bayern“ šeštadienį 1:3 nepasipriešino „Mainz“ vienuolikei ir pirmą kartą šį sezoną prarado taškus ketvirtame mače iš eilės. Th. Tuchelis per septynis mačus prie „Bayern“ vairo laimėjo vos du kartus, o bavarų nesėkmėmis naudojasi pagrindiniai konkurentai.

Dortmundo „Borussia“ šeštadienį 4:0 sutriuškino Frankfurto „Eintracht“ ir tapo nauja Bundeslygos lydere. Vokietijos čempionate likus sužaisti penkis mačus „Borussia“ turi 60, o „Bayern“ – 59 taškus.

Pastarasis pralaimėjimas su „Bayern“ Th. Tucheliui buvo jau trečiasis. Jo pirmtakas J. Nagelsmannas tiek pralaimėjimų buvo patyręs per 37 mačus, todėl socialiniuose tinkluose sirgaliai pašiepia Miuncheno ekipos vadovus ir jų sprendimą dėl trenerių rokiruotės vadina didele klaida.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją