Įvarčius antrame kėlinyje pelniusios abi ekipos rezultatą galėjo persverti į savo pusę, tačiau finalinis teisėjo švilpukas fiksavo lygiąsias 1:1 (0:0).

Dvikovą kiek aštriau pradėjo šiauliečiai, tačiau įsibėgėjus pirmajam rungtynių kėliniui veiksmas neretai persikeldavo ir į namų komandos aikštės pusę. Realių progų pasižymėti abi komandos pirmame kėlinyje beveik neturėjo, o vieną iš pavojingesnių epizodų sukūrė Deividas Šešplaukis, kuris 38-ąją dvikovos minutę atliko smūgį iš toli, bet kamuolys prašvilpė šalia vartų konstrukcijos.

Antrojo kėlinio pradžia FA „Šiauliams“ susiklostė prastai – prie savų vartų suklydęs Mantas Kuklys kamuolį kaip ant lėkštutės atidavė Ebuka Onah, o pastarasis kamuolį nukreipė į vartus bei įvartį pelnė jau antrose rungtynėse paeiliui. Vos po kelių epizodų tas pats E. Onah galėjo pelnyti dublį, bet savosios progos puolėjas neišnaudo.

60 min. rezultatą išlyginti galėjo prieš varžovų vartininką atsidūręs Saulės miesto atstovas D. Šešplaukis, tačiau šioje situacijoje puikiai sužaidė Armantas Vitkauskas.

77 min. kamuolys dar kartą galėjo atsidurti šiauliečių vartų tinkle – po Vilniaus „Riterių“ futbolininko perdavimo į baudos aikštelę kamuolys po rikošeto nuo Roko Lekiato galvos skriejo tiesiai į Luką Paukštę, o gerai į situaciją sureagavęs vartininkas kamuolį sugebėjo atmušti.

Jau kitą minutę įvartis krito kitoje aikštės pusėje, kai po gero perdavimo į baudos aikštelę varžovų vartininką nuginklavo po keitimo pasirodęs Gabrielius Micevičius.

Į priekį galėję išsiveržti „Šiauliai“ to nepadarė – gerą perdavimą komandos draugui atliko D. Šešplaukis, tačiau pasižymėti sutrukdė varžovų gynėjas, kamuolys patogiai atšoko Saulės miesto atstovui, o po jo smūgio kamuolį nuo vartų linijos išmušti teko Stefanui Filipovičiui.

Antrajame kėlinyje abi komandos pelnė po įvartį, o finalinis rungtynių švilpukas Šiauliuose skelbė lygiąsias. Po 10-ojo turo „Šiauliai“ su 21 tašku „Optibet A lygoje“ rikiuojasi antri, savo ruožtu „Riteriai“ yra surinkę 10 taškų bei žengia septinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją