Vienintelį įvartį 65 min. pirmais lietimais sukūrė ką tik po keitimo aikštėje pasirodę žaidėjai – po Ovidijaus Verbicko perdavimo įmušė Romualdas Jansonas.

Šiose rungtynėse į žalgiriečių starto vienuoliktuką po traumos grįžo Mathias Oyewusi ir iš karto aktyviai įsitraukė į puolamuosius veiksmus.

Jau pirmoje atakoje M. Oyewusi turėjo šansą, bet po jo smūgio iš baudos aikštelės vidurio kamuolys lėkė pro šalį.

4 min. dar vieną M. Oyewusi smūgį atrėmė „Hegelmann“ vartininkas Tomas Švedkauskas, o 6 min. šansą turėjo svečiai, bet po Thompsono Gavi smūgio šeimininkų vartus apgynė Edvinas Gertmonas.

Po energingos rungtynių pradžios žaidimas kiek aprimo, o didžiausias pavojus prie abiejų komandų vartų kildavo po tolimų smūgių ir standartinių situacijų.

Antrą kėlinį aktyviau pradėjo žalgiriečiai, bet svečių gynyba kurį laiką atremdavo visus šeimininkų smūgius.

Tačiau 65 min. „Žalgirio“ vyriausias treneris Vladimiras Čeurinas atliko tris keitimus ir jau po keliolikos sekundžių du iš jų sukūrė pirmąjį įvartį.

Po O. Verbicko perdavimo skersai baudos aikštelę prie tolimojo virpsto be priežiūros paliktas R. Jansonas nesuklydo ir iš kelių metrų pasiuntė kamuolį į „Hegelmann“ vartus.

Per likusį laiką komandoms pasižymėti nepavyko, tad pergalę savo žiūrovų akivaizdoje iškovojo „Žalgiris“.

Tiesa, čempionate pirmauja 20 taškų turinti „Panevėžio“ komanda, o 14 taškų per 8 rungtynes surinkę Lietuvos čempionai žengia ketvirtoje pozicijoje. Tuo metu trečią nesėkmę iš eilės patyrusi „Hegelmann“ komanda su 9 taškais yra šešta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją