Rungtynės prasidėjo ankstyvu svečių komandos įvarčiu – Giedrių Zenkevičių iš toli nuginklavo Dovydas Norvilas, kuriam tai buvo pirmasis įvartis vilkint Gargždų „Bangos“ marškinėlius Lietuvos čempionate.

Pastarąjį kartą įvartį „Optibet A lygoje“ Dovydas pelnė 2017 metais.

Kėliniui įpusėjus, Oyinlola Kayode atliko neblogą smūgį kaire koja, tačiau kamuolys prašvilpė šalia vartų. 36-ąją rungtynių minutę dar vieną progą pasižymėti turėjo Junas Suzuki – standartinės situacijos metu smūgiavusio japono šūvį sustabdė varžovų vartininkas.

Nors ilgų atakų svečių komanda pirmajame kėlinyje nerengė, tačiau jo pabaigoje gerų progų įmušti turėjo „Bangos“ futbolininkai, bet to pastariesiems padaryti nepavyko, o prie to stipriai prisidėjo Augustas Dubickas.

Antrojo kėlinio pradžioje sūduviečiai surengė šturmą prie svečių komandos vartų, bet jis nedavė jokių vaisių. Visgi, šiek tiek aštriau atrodė Gargždų „Bangos“ futbolininkai.

71-ąją minutę į aikštę žengė po traumos sugrįžęs „Bangos“ atstovas Benas Šatkus. Rungtynėms einant į pabaigą auksinę progą pasižymėti turėjo Jevhenas Protasovas, tačiau ukrainietis nepataikė į tuščius vartus.

Dar vieną nuostabią „Sūduvos“ progą sustabdė Mantas Bertašius, o vos po kelių epizodų suveikė auksinė futbolo taisyklė: „neįmuši tu – įmuša tau“. Puikų reidą surengęs Ignas Venckus mušė vieną gražiausių šio sezono „Optibet A lygos“ įvarčių bei taip įtvirtino „Bangos“ pergalę.

Po pergalės Marijampolėje „Banga“ bent jau kol kas pakilo į 8-ąją turnyro lentelės vietą bei yra surinkusi 7 taškus, savo ruožtu, sūduviečiai su 9 taškais rikiuojasi šešti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją