Graikijos žiniasklaida skelbia, kad Pawelo Raczkowskio vadovaujama Radoslavo Sieckos, Adamo Kupciko ir Kristofo Jakubiko teisėjų brigada skirsdama į rungtynes tarp lygos lyderių Atėnų AEK ir Salonikų „Aris“ padaugino alkoholio.

Pasak pranešimų, lenkai lėktuve ne tik gausiai vartojo alkoholį, bet ir garsiai apšnekėjo graikų futbolą, o tai nepatiko greta skridusiems graikams, todėl kilo konfliktas, o vienas iš teisėjų tariamai netgi spjovė su vaikais skridusiam vyrui į veidą.

Graikijos žiniasklaidoje taip pat rašoma, kad nutūpus lėktuve Lenkijos futbolo teisėjų linksmybės persikėlė į naktinį klubą, o kitą dieną lenkai darbo vietoje pasirodė apsvaigę, todėl graikai turėjo skubiai pasamdyti vietinių teisėjų brigadą.

Vienas iš lenkų teisėjų suskubo paneigti žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją ir pateikė savo įvykių versiją.

„Visa ši informacija apie mūsų girtuoklystę yra melas. Mes esame profesionalai ir niekada taip nepasielgtume. Lėktuve išties kilo konfliktas, nes du keleiviai be jokios priežasties pradėjo mus įžeidinėti.

Jie pasakė, kad palaiko „Panathinaikos“, todėl jie padarys viską, kad mes negalėtume dirbti Atėnuose.“

AEK laimėjo rungtynes prieš „Aris“ 3:1. Šiuo metu Graikijos čempionato viršūnėje – dvivaldystė: AEK ir „Panathinaikos“ turi po 69 taškus sužaidus 30 turų.

P. Raczkowskis – elitinis Lenkijos futbolo teisėjas, šį sezoną dirbęs UEFA varžybose bei netgi vadovavęs teisėjų brigadai „Manchester United“ ir Tiraspolio „Sheriff“ komandų akistatoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją