Pasibaigus pirmam kėliniui škotas mestelėjo repliką pro šalį einančiam teisėjų brigados atstovui, o šis mostelėjo alkūne ir kliudė žaidėjo kaklą.

Apstulbęs A. Robertsonas bėgo skųstis P. Tierney, bet tik prieš save išvydo geltoną kortelę.

„Liverpool“ neatrodė konkurencingas pirmą pusvalandį, per kurį pasižymėjo bendravardžių „Arsenal“ brazilų tandemas: Gabrielis Martinelli ir Gabrielis Jesusas.

Vis dėlto savigarba prabudo, ir Jurgeno Kloppo auklėtiniai baigiantis kėliniui perėmė iniciatyvą, o Mohamedas Salah sušvelnino santykį.

54-ą min. egiptietis turėjo idealią galimybę jį ir išlyginti, bet antrą kartą iš eilės „Premier“ lygoje nesugebėjo realizuoti 11 m baudinio, net nepataikęs į vartų plotą.

Kiek vėliau svečius gelbėjo jau vartininkas Aaronas Ramsdale‘as, laimėjęs dvikovą vienas prieš vieną su į kontrataką pabėgusiu Darwinu Nunezu.

Pačioje mačo pabaigoje A. Ramsdale‘as dar du kartus traukė komandą iš balos, bet 87-ą min. ir jis buvo bejėgis, kai puikiai krašte sužaidusio Trento Alexanderio-Arnoldo perdavimą „uždarė“ Roberto Firmino.

Po lygiųjų turnyro lentelėje pirmaujančio „Arsenal“ (73 taškai) atotrūkis nuo antroje vietoje esančio „Manchester City“, kuris yra sužaidęs rungtynėmis mažiau, siekia 6 taškus.

„Liverpool“ lieka aštuntas (44 tšk.).

Kitose sekmadienio rungtynėse „Leeds United“ (29 tšk.) namuose pirmavo, bet galiausiai buvo pamokyti rezultatu 1:5 Londono „Crystal Palace“ (33 tšk.) futbolininkų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją