Pirmame kėlinyje pasižymėjus šeimininkų puolėjui Andrea Pinamonti, svečiai iš Turino metėsi lyginti rezultato, o „Sassuolo“ atsakė pavojingomis kontratakomis.

Galiausiai 66-ą min. smūgiu galva kamuolį į tinklą nukreipė Antonio Sanabria.

„Torino“ saugas iš Lietuvos Gvidas Gineitis liko ant atsarginių suolo. 18-metis Lietuvos rinktinės atstovas nesužaidė nė minutės nuo vasario, kai gavo progą pasirodyti dvejose „Serie A“ rungtynėse.

Turnyro lentelėje „Torino“ laikosi 11-as (38 taškai), „Sassuolo“ lieka 12-as (37 tšk.).

Nuo stipriausių šešeto, kuris dalinsis vietas kito sezono UEFA turnyruose, dar neseniai aštuntoje pozicijoje žengusį „Torino“ dabar skiria jau 10 taškų.

Kitose pirmadienio rungtynėse „Empoli“ (31 tšk.) 1:0 įveikė „Lecce“ (27 tšk.).

Vienintelėje pirmadienio Anglijos „Premier“ lygos rungtynėse Londono „Tottenham Hotspur“ svetimoje teritorijoje 1:1 (0:0) sužaidė su Liverpulio „Everton“.

Nors galutinis rezultatas – taikus, aistrų aikštėje netrūko.

Irisai paskutinį pusvalandį žaidė be saugo iš Malio Abdoulaye Doucoure, kuris išvydo prieš save raudoną kortelę už smūgį į veidą svečių žvaigždei Harry Kane'ui.

Tuo pasinaudoję svečiai iš sostinės 69-ą min. uždirbo 11 m baudinį, kurį realizavo tas pats H. Kane‘as.

Bet 88-ą min. košės prisivirė jau „Tottenham Hotspur“ brazilas Lucasas Moura, išvytas iš aikštės dėl grubaus žaidimo. Vos po kelių minučių šeimininkų gynėjas Michaelas Keane‘as rado spragą oponentų gynyboje ir puikiu smūgiu atnešė savo komandai brangų tašką.

„Tottenham Hotspur“ (50 tšk.) bent laikinai pakilo į ketvirtą vietą, „Everton“ žengia 15-as (27 tšk.).

Ispanijos čempionate orą gaudo skęstanti „Valencia“, namuose taip pat pasidalinusi po tašką su Madrido „Rayo Vallecano“ – 1:1 (0:1).

Lygiąsias šeimininkams atnešė 82-ą min. Justino Kluiverto realizuotas 11 m baudinys.

Iš priešpaskutinės 19-os pozicijos Šikšnosparniai (26 tšk.) palypėjo ant saugesnio 17-o laiptelio, bet vis tiek rizikuoja pirmą sykį nuo 1987 metų atsidurti antrame pagal pajėgumą šalies divizione.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją