Londono „Chelsea“ sekmadienio vakarą atsisveikino su mažiau nei 7 mėnesius komandai vadovavusiu Grahamu Potteriu. Kantrybės taurė persipildė po šeštadienį 0:2 patirto pralaimėjo dvikovoje su „Aston Villa“.

Tai buvo 11-as G. Potterio vedamos komandos pralaimėjimas per 31 rungtynes pakeitus Thomą Tuchelį praėjusių metų rugsėjo 8-ą dieną.

Daugiau nei 624 mln. eurų naujiems žaidėjams išleidusi Londono komanda šį sezoną bandys kliautis jau trečiu treneriu.

„Mėlynieji“ yra 11-oje „Premier“ lygos turnyro lentelės vietoje, juos nuo pirmojo ketverto klubų skiria 12 taškų.

„Chelsea“ teigia, kad G. Potteris sutiko bendradarbiauti, kad trenerio pareigų perdavimas asistentui Bruno Saltorui vyktų kuo sklandžiau.

Londono klubas antradienį priims „Liverpool“, o balandžio 12-ą dieną Čempionų lygos pirmose ketvirtfinalio rungtynėse susigrums su Madrido „Real“.

„Leicester City“ sekmadienį atleido Brendaną Rodgersą. Pastarojo treniruojama komanda šeštadienį 1:2 pralaimėjo „Crystal Palace“.

Tai buvo penktas pralaimėjimas per 6 rungtynes, komanda atsidūrė iškritimo iš „Premier“ lygos zonoje.

B. Rodgsas vyriausiuoju „Leicester City“ treneriu tapo 2019 metų vasarį, o su komanda 2021 metais laimėjo pirmąją FA taurę.

Sekmadienį „Premier“ lygoje pralaimėjimą patyrė „Manchester United“ komanda – išvykoje 0:2 turėjo pripažinti „Newcastle United“ ekipos pranašumą.

„Newcastle United“ ši pergalė leido išstumti „raudonuosius velnius“ iš trečiosios turnyro lentelės pozicijos.

Įvarčius nugalėtojams pelnė Joe Willockas ir Callumas Wilsonas.

Kitose rungtynėse „West Ham“ namie 1:0 nugalėjo „Southampton“ futbolininkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją