Paskutiniame jo mače lietuvaitės 5:0 (3:0) įveikė Moldovos rinktinę ir, surinkusios 3 taškus, grupėje užėmė trečią vietą.

Turnyro nugalėtojomis tapo bei į aukštesnį divizioną iškopė Graikijos rinktinė, ankstesniame dienos mače 2:0 nugalėjusi varžoves iš Farerų salų bei sukaupusi 9 taškus.

Farerietės (6 taškai) grupėje užėmė antrą vietą, Moldovos ekipa taškų nesurinko ir liko ketvirtos.

Ketvirtadienio rungtynėse lietuvaitės nuo pirmų minučių perėmė iniciatyvą į savo rankas ir jau 11 minutę skynė to vaisius – Agnieška Kazarina buvo nugriauta baudos aikštelėje, pati stojo prie kamuolio, realizavo baudinį ir išvedė lietuvaites į priekį.

Po įvarčio šeimininkės ir toliau rungtyniavo aktyviau, kėlė ne vieną kampinį, o netrukus įmušė ir antrą įvartį – juo smūgiu iš distancijos pasižymėjo ta pati A. Kazarina.

Čia pat krito ir trečiasis įvartis – jį į savus vartus po lietuvaičių perdavimo įmušė viešnių atstovė Ecaterina Lazăr.

Antrajame kėlinyje lietuvės padidino savo persvarą taikliais tolimais Austėjos Jokubaitytės ir Kamilės Medvedevos smūgiais.

UEFA Europos merginų U17 čempionato atrankos rungtynės:

Moldova – Lietuva 0:5 (0:3).

Vilniaus LFF stadionas, teisėja – Cansu Tryak (Turkija).

Įvarčiai: 11 min. (iš 11 m baudinio), 29 min. Agnieška Kazarina, 38 min. Ecaterina Lazăr (į savus vartus), 52 min. Austėja Jokubaitytė, 83 min. Kamilė Medvedeva (Lietuva).

Įspėtos: 65 min. Valeria Braguța (Moldova); 40 min. Austėja Jokubaitytė (Lietuva).

Pašalinta: 54 min. Austėja Jokubaitytė (Lietuva).

Lietuvos rinktinės starto sudėtis: Austėja Petkevičiūtė, Julija Melaikytė, Austėja Jokubaitytė, Kotryna Maželytė, Rugilė Misiukevičiūtė (46 min. Julija Žvaliauskaitė), Karina Klevinskaitė (46 min. Kamilė Medvedeva), Ugnė Jonelytė, Agnieška Kazarina, Marta Šmidt (59 min. Fjameta Kuktaitė), Aivė Andriuškevičiūtė (59 min. Ugnė Kvartūnaitė), Patricja Penkauskaitė. Atsargoje: Gabija Jakuta, Miglė Žižytė.