Graikai sukūrė kur kas daugiau progų, atliko net 31 smūgį, iš jų 5 kartus kamuolys skriejo į vartų plotą.

Nuo įvarčių ne kartą gelbėjo puikiai žaidęs vartininkas E. Zubas.

„Rungtynės tikrai nelengvos, kovingos. Nemeluojant, varžovai šį vakarą buvo geresni, susikūrė daugiau progų, tačiau vyrai parodė kovingumą, demonstravo charakterį ir ištvermę bei pasiekėme teigiamą rezultatą“, – iškart po rungtynių Viaplay eteryje kalbėjo E. Zubas.

Anot jo, apginti vartus pavyko komandinėmis pastangomis.

„Tiek aš gelbėjau komandą, tiek kartą Fedoras Černychas ar kiti gelbėjo nuo įvarčių ir prisidėjo prie geros gynybos. Visi kartu atlaikėme graikų puolimą ir išsaugojome „sausus“ vartus“, – teigė E. Zubas.

„Vartuose jaučiausi labai ramiai. Žaidžiant už Lietuvą visada viduje yra jausmas, kad atstovauji tėvynei. Tai puikus jausmas. Visada į rinktinę keliauju su didele motyvacija.

Iš čia ateina tas pasitikėjimas“, – kalbėjo 32-ejų panevėžietis.

„Manau, žaidimas geresnis buvo Belgrade, bet futbolas toks jau yra, kartais prasčiau rungtyniaudamas pasieki geresnį rezultatą. Pasimirš rungtynės, liks tik rezultatas.

Iš šio rinktinės ciklo išsinešime teigiamas emocijas ir šį rezultatą bei dirbsime toliau. Žiūrėsime, kur galime tobulėti, nekartoti kažkokių klaidų. Treneriai padarys išvadas ir tikiuosi, bus tik geriau ir geriau“, – vylėsi vartininkas.

Anot jo, konkurencijos su Džiugu Bartkumi dėl žaidimo rinktinėje nėra.

„Esame draugai, vienas kitą palaikome“, – tvirtino E. Zubas.

Dabar rinktinės birželį laukia du Europos čempionato atrankos mačai: birželio 17 dieną mūsiškiai Kauno Dariaus ir Girėno stadione priims Bulgarijos rinktinę, o birželio 20-ąją išvykoje kausis su vengrais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją