A. Conte „Tottenham Hotspur“ vyriausiuojo trenerio pareigas ėjo 16 mėnesių.

Italas tokio veiksmo sulaukė po lygiųjų su „Southampton“ ekipa, kai spaudos konferencijoje savo auklėtinius vadino savanaudžiais bei kritikavo klubo vidaus kultūrą.

„Hotspur“ anglų „Premier“ lygoje žengia ketvirtoje pozicijoje, tačiau iškrito iš visų kitų varžybų.

Likusį sezono laiką komandai vadovaus A. Conte asistentas Cristianas Stellini, o jam talkins buvęs komandos saugas Ryanas Masonas.

„Premier“ lygoje mums liko 10 rungtynių ir mes turime pakovoti dėl vietos Čempionų lygoje, – kalbėjo klubo prezidentas Danielis Levy. – Visi turime susitelkti ir kiekvienas turi padaryti viską, ką gali dėl klubo ir fantastiškų sirgalių.“

„Hotspur“ ieško jau ketvirto stratego per 4 pastaruosius metus – nuo tada, kai komandą 2019 metais paliko Mauricio Pochettino.

Su „Chelsea“, „Juventus“ ir Milano „Inter“ vietinių lygų čempionu tapęs A. Conte vyriausiuoju „Tottenham Hotspur“ treneriu buvo paskirtas 2021 metų lapkritį, kai buvo atleistas Nuno Espirito Santo.

„Tottenham Hotspur“ laimėjo tik vieną trofėjų nuo 2001 metų (lygos taurę 2008 metais), kai klubą perėmė D. Levy. Per tą laiką komandą treniravo net 11 skirtingų strategų.

Vokietijos žiniasklaida neabejoja, kad be darbo likęs J. Nagelsmannas pateks į anglų klubo vadovų radarą. Pastaruoju domisi ir Madrido „Real“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją