Paskutiniu metu nuostabią sportinę formą demonstravęs E. Haalandas šias rungtynes praleido dėl traumos, o be pagrindinio puolėjo likę norvegai taip ir nesugebėjo pramušti ispanų gynybos. Svečių situaciją apsunkino ir anksti praleistas įvartis. 13 min. po gražios kombinacijos pasižymėjęs Dani Olmo išvedė Ispanijos rinktinę į priekį.

Dar du įvarčius 84 ir 85 minutėmis pridėjo tik 81 minutę po keitimo aikštėje pasirodęs puolėjas Jose Luisas Mato Sanmartinas, arba tiesiog Joselu. Beje, 32 metų futbolininkui tai buvo pirmosios rungtynės nacionalinėje šalies rinktinėje.

Kitose A grupės rungtynėse Škotija savo akštėje 3:0 (1:0) įveikė Kiprą. 20 minutę pirmą įvartį pelnė Johnas McGinnas, o antro kėlinio pabaigoje dviem tiksliais smūgiais Škotijos rinktinės pergalę įtvirtino Scottas McTominay'us.

D grupėje Turkijos rinktinė svečiuose 2:1 (1:1) palaužė Armėniją, o Kroatija lygiosiomis 1:1 (1:0) sužaidė su Velso rinktine. Kroatus į priekį išvedė 20 min. pasižymėjęs Andreja Kramaričius, bet trečią pridėto laiko minutę Nathanas Broadheadas rezultatą išlygino.

Trejos rungtynės buvo sužaistos I grupėje. Serbijoje žaidusi Baltarusija 0:5 (0:3) nusileido Šveicarijos rinktinei. Tris įvarčius į baltarusių vartus dar pirmame kėlinyje pelnė Renato Steffenas, o antrame po tikslų smūgį pridėjo Granitas Xhaka ir Zeki Amdouni.

Tuo metu Izraelio ir Kosovo akistata baigėsi lygiosiomis 1:1 (0:1), o Rumunija be didesnio vargo 2:0 (1:0) svečiuose nugalėjo Andoros komandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją