Norvegijos futbolo federacija antradienį patvirtino, kad atrankos dvikovose su Ispanija ir Gruzija E. Haalandas nežais.

Puolėjas jau paliko Marbeljoje vykstančią pasirengimo stovyklą.

„Tikėjomės, kad tai yra menkniekis, tačiau po daugybės testų ir tyrimų pirmadienį paaiškėjo, kad jis negalės artimiausiose rungtynėse žaisti“, – kalbėjo Norvegijos rinktinės gydytojas Ola Sandas ir pridūrė, kad puolėjas turėtų Mančesterio klube gauti gydymą.

Praėjusią savaitę E. Haalando vardas buvo linksniuojamas po UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio atsakomųjų rungtynių su „RB Leipzig“, kur puolėjas pelnė 5 iš 7 savo komandos įvarčių.

„Erlingas sunkiai priėmė žinią, kad jis negalės žaisti su nacionaline ekipa, – kalbėjo Norvegijos rinktinės strategas Stale Solbakkenas. – Laimei, komandai netrūksta pasitikėjimo savimi, talento ir nusiteikimo artėjančiose rungtynėse iškovoti taškus.“

Šeštadienį Malagoje norvegai atranką pradės nuo rungtynių su Ispanija, o antradienį susigrums su Gruzija. A grupėje taip pat yra Kipro ir Škotijos rinktinės.

Lieka neaišku, ar E. Haalandas spės išgyti iki balandžio 1-os dienos „Premier“ lygos dvikovos su „Liverpool“.

Kiek vėliau – balandžio 11-ąją – „Manchester City“ laukia Čempionų lygos ketvirtfinalio pirmoji akistata su Miuncheno „Bayern“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją