Antradienį nauju ekipos strategu iki sezono pabaigos paskirtas superveteranas Roy Hodgsonas, jau vadovavęs „Crystal Palace“ 2017-2021 metais.

75-erių buvęs Anglijos rinktinės vairininkas tapo vyriausiu visų laikų specialistu „Premier“ lygoje.

R. Hodgsonas karjeros pabaigą skelbė jau 2021-aisiais, bet praėjusiame sezone jį greta šoninės linijos buvo sugrąžinęs „Watford“ klubas. Pusmetį pasidarbavęs anglas taip pat atsisveikino su futbolu galutinai, bet vėlgi paskubėjo.

Per savo 45-erius metus trunkančią trenerio karjerą R. Hodgsonas dirigavo šešioms „Premier“ lygos komandoms, taip pat Milano „Inter“ bei „Udinese“ (Italija), Suomijos, Šveicarijos ir Jungtinių Arabų Emyratų rinktinėms, dirbo Švedijos, Danijos, Norvegijos ir Šveicarijos klubuose.


„Crystal Palace“ likimas į jo rankas patikėtas po to, kai posto dėl prastų rezultatų praėjusią savaitę neteko prancūzas Patrickas Vieira.

Per šiuos kalendorinius metus dar nė karto nelaimėjęs Londono klubas kol kas laikosi 12-oje vietoje (27 taškai), bet nuo iškritimo zonos jį teskiria 3 taškai.

Įdomu, jog praėjusį mėnesį antrame divizione rungtyniaujantis „Huddersfield“ iš pensijos ištkvietė kitą Anglijos futbolo veteraną Neilą Warnocką, kuriam yra 74-eri.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją