Svečiai išsiveržė į priekį pirmo kėlinio pabaigoje, kuomet kamuolį į tinklą nukreipė legionierius iš Ispanijos Xabi Auzmendi.

Per pertrauką „Panevėžio“ vairininkas Gino Lettieri atliko net tris keitimus, ir tai davė vaisių.

57-ą min. Martynui Dapkui sužaidus ranka savoje baudos aikštelėje, rezultatą išlygino 11 m baudinį realizavęs juodkalnietis Jovanas Čadženovičius.

Mačui artėjant prie pabaigos po keitimo pasirodęs kolumbietis Sebastianas Rinconas idealiu perdavimu surado panevėžiečių puolėją iš Nikaragvos Ariagnerį Smithą, kuris mušė antrą šeimininkų įvartį.

Jau per pridėtą antro kėlinio laiką Aukštaitijos sostinės ekipai tris taškus išsaugojo vartininkas Vytautas Černiauskas, atrėmęs smūgį iš artimos distancijos.

Rungtynes „Žemynos“ progimnazijos stadione stebėjo Panevėžio „Lietkabelio“ strategas Nenadas Čanakas su dalimi savo auklėtinių – nepaisant to, jog „Lietkabelis“ tą pačią dieną žais Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes su Kėdainių „Nevėžiu“.

Tribūnose buvo ir „Kauno Žalgirio“ klubo prezidentas Mantas Kalnietis.

Po keturių turų „Panevėžys“ išlieka A lygos lyderiu (12 taškų), o „Kauno Žalgiriui“ (5 tšk.) kilo grėsmė prarasti šiuo metu užimamą penktą vietą.

Primename, kad praėjusiame sezone kauniečiai pelnė sidabrą, panevėžiečiai – bronzą.

Kitose sekmadienio A lygos rungtynėse „Šiauliai“ iškovojo trečią pergalę šiame sezone.

Mače su Marijampolės „Sūduva“ Mindaugo Čepo auklėtiniai visus reikalus sutvarkė jau pirmame kėlinyje bei sutriuškino varžovus 3:0 (3:0).

Du įvarčius pelnė Eligijus Jankauskas, atlikęs ir rezultatyvų perdavimą Danieliui Romanovkiui.

Šiauliečiai su 10 taškų žengia antroje turnyro lentelės vietoje. Dovydo Lastausko auklėtinių kraityje liko tie patys 3 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją