Antradienį net penkis kartus siuntęs kamuolį UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio mače į „RB Leipzig“ vartus (7:0) šeštadienio vakarą norvegas atseikėjo tris tikslius smūgius ir „Burnley“.

Anglijos futbolo asociacijos (FA) taurės ketvirtfinalyje „Man City“ namuose 6:0 (2:0) sutriuškino vienvaldžius „Championship“ lyderius ir žengė į turnyro pusfinalį.

E. Haalandas pasižymėjo 32, 35 ir 59 min., o netrukus, 63 min., buvo pakeistas.

Vėliau jo pradėtą darbą užbaigė Julianas Alvarezas (62 ir 73 min.) ir Cole'as Palmeris (68 min.).


E. Haalando pasiekimai puolime šį sezoną tiesiog įspūdingi. Norvegijos snaiperio sąskaitoje – jau 42 įvarčiai ir 6 „hat-trickai“.


Tuo metu „Premier“ lygoje taškus apmaudžiai barstė du Londono grandai – „Chelsea“ ir „Tottenham Hotspur“.

„Chelsea“ savo stadione tenkinosi tik lygiosiomis 2:2 (0:0) su Liverpulio „Everton“, nors du kartus pirmavo po Joao Felixo (52 min.) ir Kai Havertzo (76 min. iš 11 m baudinio) šūvių.

„Tottenham“ svečiuose 3:3 (1:0) neįveikė „Southampton“, nors iki 77 min. turėjo dviejų įvarčių pranašumą.

Antonio Conte auklėtiniams apmaudžiausia, kad išlyginamąjį įvartį jie praleido jau per teisėjo kompensuotą laiką, 90+3 min., kai 11 metrų baudinį realizavo Jamesas Wardas-Prowse'as.

Sekmadienį įtvirtinti lyderių pozicijas mėgins Londono „Arsenal“ vyrai, kurie savo tvirtovėje priims „Crystal Palace“ kolektyvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją