Andriaus Skerlos treniruojami futbolininkai namuose 2:0 (1:0) įveikė Telšių „Džiugą“, kuris pralaimėjo trečią kartą iš eilės.

Pirmosiomis minutėmis aktyviai rungtyniavo Klaudijus Upstas, krašto gynėjas atliko du smūgius į vartų plotą – su jais susitvarkė vartininkas Marius Paukštė. Vis tik 16 minutę krito pirmasis įvartis.

Lukas Ankudinovas nesėkmingai sužaidė savo aikštės pusėje, tad į ataką nubėgęs Cesinha baudos aikštelėje surado Michaelą Thuique, taikliai smūgiavusį iš arti. Kėlinio pabaigoje brazilas galėjo pelnyti antrą įvartį, tačiau jo smūgis galva buvo netikslus.

„Džiugas“ pirmą smūgį į vartus atliko 48 minutę – tada Juozas Lubas į vartus nepataikė. Mėlynai balti taip pat daug aštrių epizodų nesukūrė, bet savo pranašumą spėjo įtvirtinti.

M. Thuique bandymą atrėmė M. Paukštę, tiesa, įvarčio autorių pakeitęs Filipas Dangubčius pasinaudojo Giedriaus Matulevičiaus perdavimu ir smūgiavo nepriekaištingai.

Po 4 mačų „Hegelmann“ ekipa turi 6 taškus, džiugiečiai kraityje – 3 taškai.

Į „Optibet A lygą“ sugrįžusi Alytaus DFK „Dainava“ rinktinių pertrauką pasitinka puikios nuotaikos.

Marijampolėje vykusiame 4-ojo turo susitikime dainaviečiai likvidavo įvarčio deficitą ir 2:1 (0:1) palaužė Gargždų „Bangą“.

Pirmame kėlinyje „Banga“ išsiveržė į priekį. 21 min. po Dovydo Norvilo perdavimo taikliai vienu lietimu smūgiavęs Karolis Laukžemis, pasižymėjo pirmu įvarčiu šiemet.

Vis dėlto Davidui Afonso teko atlikti priverstinį keitimą ir pakeisti dar vieną traumą patyrusį vidurio gynėją – savo pasirodymą baigė Ričardas Šveikauskas.

Po pertraukos situacija aikštėje visiškai pasikeitė – dainaviečiai perėmė iniciatyvą. Nors pavojingų epizodų sukurti nepavyko, tačiau didelis spaudimas davė vaisių 69 min., kai po pakelto kampinio įvartį pelnė latvis Klavas Kramenas.

Galiausiai „Dainava“ pasiekė savo: 83 min. kelių perdavimų kombinacija buvo įprasminta viso mačo metu aktyviai žaidusio Aarono Olugbogi smūgiu pažeme iš maždaug 16 metrų.

Po šios pergalės Alytaus klubas su 7 taškais įsitvirtino pirmoje turnyro lentelės pusėje, „Banga“ turi 3 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją